Σεμινάριο Adobe Photoshop και Adobe Illustrator

Λευτέρης Αποστολόπουλος

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ADOBE PHOTOSHOP ΚΑΙ
ADOBE ILLUSTRATOR

  • Οκτώ δίωρα αφιερωμένα στην εκμάθηση των προγραμμάτων Adobe Illustrator και Adobe Photoshop
  • Σεμινάρια Επαγγελματικής – ερασιτεχνικής επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας & φωτογραφίας, δημιουργία διαφημιστικών εφαρμογών και εντύπων.
  • Τα σεμιναριακά μαθήματα Photoshop και Illustrator απευθύνονται σε φωτογράφους, γραφίστες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μακετίστες, διαφημιστές και γενικά σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά και μη,με την επεξεργασία εικόνας, την παραγωγή εντύπων, διαφημιστικών φυλλαδίων-flyers, το φωτομοντάζ, το ρετουσάρισμα, τη δημιουργία αφισών, επαγγελματικών καρτών, σημάτων, λογοτύπων καθώς και την επεξεργασία υλικών που προορίζονται για μπροσούρες, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία.
  • Σκοπός του σεμιναρίου είναι μετά το πέρας των μαθημάτων οι σπουδαστές να είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξοικειωμένοι με το περιβάλλον του ηλεκτρονικού προγράμματος, έχοντας αποκτήσει όλες τις βασικές γνώσεις για κάλυψη των σχεδιαστικών και δημιουργικών τους αναγκών με τη χρήση των ηλεκτρονικών αυτών πολυεργαλείων επεξεργασίας και σχεδίασης.

*Για την παρακολούθηση του μαθήματος θα πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα προγράμματα.

Βιογραφικό

Ο Λευτέρης Αποστολόπουλος είναι γραφίστας από την Αθήνα. Είναι κάτοχος του BA Hons Graphic Design από το Middlesex University of London και BA Hons degree στο τμήμα Fine Arts & Design στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Αθηνών. Εργάζεται ως γραφίστας από το 2008 και είναι ιδιοκτήτης του Komodo Design Studio.


.

Ημερομηνία έναρξης σεμιναρίου : 26/02/2019 – 16/04/2019, διάρκεια 16 ώρες. 

Tο σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 7.00 μμ – 9,00 μμ.

Αν επιθυμείτε την συμμετοχή σας ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα!